Victron EasySolar

Victron EasySolar virtakeskus – kaikki yhdessä paketissa!

Victronin EasySolar virtakeskus on todellinen keskus. Mallisto on laajentunut käsittämään kolme invertterikokoa, 1600, 3000 ja 5000 VA. Kahdessa suuremmassa mallissa on monipuolinen ColorControlGX-värinäyttö, josta näkee monipuolisesti laitteiston toiminnan. CCGX-näyttö voidaan myös liittää internettiin, jolloin voit seurata laitteiston toimintaa VRM-portalin avulla.

EasySolar sisältää kolme peruslaitetta, invertterin, AC laturin sekä aurinkopaneelin MPPT säätimen. AC virran (230V) syöttöön kulutuslaitteille EasySolarissa on valmiiksi automaattisulakkeet ja vikavirtasuoja, joten sähkön vetäminen on helppoa. Akuston jännite kannattaa asentaa sarjaankytkennän avulla 24- tai isoissa tehoissa 48 V:n jännitteeseen. Sarjaankytkennän avulla säästät akkuja ja lisäät niiden käyttöikää. Konvertterin avulla voidaan asentaa 12 V:n syöttö myös 24- tai 48 V:n akkuihin. Korkeampi akkujännite myös vähentää aurinkopaneelilatauksen ampeereja, ja siten voit asentaa suurempia määriä paneelitehoa.

Akut voidaan ladata täyteen myös AC-laturin avulla, aggregaatin käydessä. Aggregaatti tukee invertterin toimintaa isoissa kuormissa, sekä sen avulla laitteisto toimii ongelmitta läpi vuoden – myös pimeään vuodenaikaan.