VESI MÖKILLE JA ILMANVAIHTO

Juokseva vesi on mökin mukavuuksille melkoinen arvonnousu jonka hankkimista ei kadu. Vesijärjestelmä voidaan toteuttaa painevesipumpulla kaivosta asti. SW Energia tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja eri hintaluokkiin. Huolehdi myös, että jäteveden käsittely sekä käymäläjärjestelmä ovat ajan tasalla.

Lämmin vesi

Jos mökille on rakennettu painevesijärjestelmä, on myös lämpimän käyttöveden hankkiminen helppoa. Siis myös mökeille ilman verkkovirtaa. Nestekaasukäyttöisen vedenlämmittimen avulla vesi lämpenee juoksuun, ilman että lämpö varastoituu pitkäksi aikaa. Laite on heti käyttövalmis kun pilottiliekki syttyy automaattisesti paristojen avulla.

Painevesi mökille

Paineveden tekeminen mökille on helppoa ja myös edullista. Seaflo-pumppuja löytyy laaja valikoima erilaisiin tarpeisiin, niin mökille kuin veneeseen tai caravankäyttöön.

MullToa kompostikäymälät

Ruotsalaisvalmisteinen MullToa kompostikäymälä on niille mökinkäyttäjille jotka haluavat käymälän lämpimiin sisätiloihin. MullToa kompostoi jätteen luonnonmukaisesti ilman hajuja, käymälän multalaatikko tyhjennetään perusmökkikäytössä vain 1-2 kertaa kauden aikana!

Uutuutena BioFlush komposti, johon voit asentaa myös vähän vettä käyttävän vesikäymälän.