Mökkivessat

MullToa kompostikäymälä

Mökille sisäkäymälä laadukkaasti. MullToa on ruotsalainen tuotemerkki joka tarkoittaa kompostikäymälää. Se tekee jätteestä multaa biologisen prosessin välityksellä paikan päällä, sisällä käymälässä. Kompostointi ja siten palaminen on tehokasta luonnon omien mikro-organismien avulla. Laitteen nimi viittaa sen kykyyn tehdä multaa luonnollisesti, ilman virtsan erottelua tai kemikaaleja. Ympäristön hyväksi - ilman vettä tai viemäröintiä.

MullToalle on myönnetty Joutsenmerkki
MullToa mökkivessa on markkinoiden ainoa biovessa joka toimii yllä kuvatulla tavalla. Malleista suurin, MullToa 65, on ainoa ruotsalaisvalmisteinen biokäymälä jolle on myönnetty Joutsenmerkki.

MullToa on nimensä veroinen (MullToa = Multakäymälä)
MullToa nimi kuuluu vain kompostikäymälöille jotka ovat MullToa-tehtaan valmistamia. Vaikka moni käyttää MullToa-nimeä kompostikäymälästään, on alkuperäisellä käymälällä omat, ainutlaatuiset toiminnot. Mikäli MullToa-käymälän toimintamalli tuntuu oikealta, et voi valita toista valmistetta.

Valitse mökkivessa kapasiteetin mukaan
Valitse malli sen mukaan, mitkä ovat toiveet ja tarpeet. Jos käyttö on neljälle henkilölle ja kiinteistön käyttö on aktiivista, on MullToa 65 oikea valinta. Käytön jatkuvuudesta riippuen multalaatikko tyhjennetään tällöin vain kerran tai korkeintaan kaksi kertaa kaudessa. Valitse oikea malli MullToa malliston 15, 25, 55 ja 65 väliltä, oman perheen tarpeiden mukaan. Nestemäärän haihdutuskapasiteetti määritellään norjalaisen Jordforsk Ås instituutin tekemän testin mukaan. Yhden henkilön tuottama nestemäärä on 1275 g vuorokautta kohti.

Mökkivessa  on helppo asentaa
Laite on helppo asentaa perusteellisten asennusohjeiden mukaan. Tavallisimmat kysymykset asennuksesta tai käytöstä löytyvät tietosivuilta.

Ylläpito helppoa ja hygieenistä
Laitteen ylläpito on helppoa ja hygieenistä, koska nestemäistä jätettä ei tarvitse käsitellä tai erotella millään tavalla. Jätteenä käymälä tuottaa valmista multaa. MullToan multamäärä tyhjennyksen yhteydessä on vain 5 - 10 prosenttia jätteiden alkuperäisestä määrästä.

Alhaiset käyttökustannukset
Sähkönkulutus on pientä, jonka ansiosta myös käyttökustannukset jäävät pieniksi. Verrattuna esimerkiksi polttokäymälään, jäävät MullToan kustannukset noin 90 % pienemmiksi!

Laatu ja takuu
Laadukas mökkivessa kestää. Mikäli huono onni osuu kohdalle ja laitteessa on jotain huomautettavaa, myönnämme MullToa-käymälän sähköosille 2 vuoden ja muille osille 5 vuoden takuun. Takuu ei koske työkustannuksia. Uskomme, että tyytyväinen asiakas on paras myyntimiehemme!

Patentoitu ruotsalainen keksintö
MullToa-kompostikäymälät valmistaa ruotsalainen Swedish Ecology AB. Laite on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa. Se, että valmistuksessa on otettu tarkkaan huomioon käymälän laatu-, ympäristö- ja kestävyysvaatimukset, tekevät MullToa-käymälästä ainutlaatuisen. Ainutlaatuisen käyttäjälle, joka asettaa luonnonmukaisuuden ja käyttömukavuuden suureen arvoon. Lisätietoa valmistajasta löytyy sivuilta http://www.mulltoa.se/


MullToa mallien ominaisuuksien vertailutaulukko:

259,00 €
1 490,00 €
179,00 €