MÖKKIKEITTIÖ

Nestekaasu mökillä

Olipa käytössäsi verkkosähkö tai ei, on nestekaasu ruuanlaitossa erinomainen valinta. Lämmön säätelyn mahdollisuus, erinomainen teho ja käytön helppous ovat syitä, miksi yhä useampi kokki hankkii nestekaasulieden myös kotiinsa. Mökkikeittiössä kaasuliesi säästää myös tilaa. Poltin on jäähtynyt heti kun liekki on sammutettu.

Kuten kotona, keittiö on mökillä keskeisessä roolissa onnistunutta lomailua tarkastellessa. Mökillä usein on aikaa laittaa ruokaa, grillata ja syödä ulkoterassilla – nauttia lomasta. Ruoka tulee pystyä säilyttämään ja valmistamaan oikein. SW Energia valikoimasta löydät toimivat kaasuliedet kesämökkiläisen tarpeisiin.

Olipa keittiösi ahdas tai tilava, löydät varmasti valikoimistamme lieden jolla ruuanlaitto onnistuu. SW Energia on edustanut kaudesta 2014 alkaen Dometic-kaasujääkaappeja. Eurooppalaisvalmisteinen laatutuote, jonka erottaa halpatuontilaitteista viimeistellystä ulkonäöstä sekä toimivista ratkaisuista. Turvallisuuteen on kiinnitetty Dometic jääkaapeissa erityistä huomiota.

Valikoimamme sisältää myös 60 litraisen kaasujääkaapin.

Juokseva vesi, myös lämmin, lienee kohtuullinen pyyntö. Saat sen helpommin kuin luuletkaan, myös sähköttömille mökeille. Vedenlämmitin ja pumput löytyvät LVI-osiosta.