Jääkaappipaketit

Jääkaappipaketit on mitoitettu siten, että siihen voidaan kytkeä toimimaan jääkaapin lisäksi valaistus, TV, painevesi 12 V:n painevesipumpulla, sekä muut sähkölaitteet. Invertterin (ei sis.) avulla voit käyttää myös muita verkkovirtalaitteita, esim. tietokonetta ja muuta viihde-elektroniikkaa. 160 W - 280 W paneeliteho riittää pyörittämään mökilläsi laajan valikoiman sähkölaitteita. Jääkaappipakettimme sisältää sen, mitä tarvitset päästäksesi helposti alkuun.

Mitoituksen lähtökohta on, että mökkiä käytetään alkukeväästä syksyyn, enimmäkseen viikonloppuisin, kesällä toki välillä pidempiäkin aikoja. Jos käyttö on ympärivuotista tai jatkuvaa, suosittelemme lisäksi tehokasta akkulaturia ja aggregaattia. Järjestelmät on varustettu kahdella täysin huoltovapaalla suurella AGM-akulla. Järjestelmä sisältää myös tyylikkään ja tilavan kompressorikäyttöisen jääkaapin.

Jääkaappipaketin MPPT-säätimeen (SW MPPT 20 A tai SW MPPT 30 A) voidaan asentaa paneelit joko sarjaan tai rinnan. Jos paneelit asennetaan sarjaan pienennetään kaapelivastusta ja siten tehostetaan latausta merkittävästi. Reilun aurinkopaneelijärjestelmän ansiosta paketilla voidaan käyttää laajaa valikoimaa muita sähkölaitteita kuten viihde-elektroniikkaa tai pientä mikroaaltouunia invertterin avulla.

1 990,00 €
3 090,00 €