Aurinkopaneelit

Toimintavarmat aurinkopaneelit meiltä

Laadukkaat aurinkopaneelit niin mökille kuin matkalle

Aurinkopaneelit saat helposti ja vaivattomasti verkkokaupastamme. Aurinkopaneeli muodostuu sarjaankytketyistä aurinkokennoista. Aurinkopaneelit muuttavat auringonsäteet sähköenergiaksi ja energia voidaan hyödyntää kaikkiin sähkötarpeisiin aina valaistuksesta sähkölaitteisiin.
Paneelit asennetaan esimerkiksi katolle parhaaseen mahdolliseen asentoon, jotta ne hyödyntävät optimaalisesti auringonvaloa. Aurinkopaneelit liitetään akkuihin, joihin varastoidaan paneelien tuottamaa sähköä.

Kuinka paljon aurinkopaneeleita tarvitaan?

Aurinkopaneelien määrään vaikuttaa esimerkiksi se, kuinka paljon ja milloin vapaa-ajan kohteessa tai vaikkapa veneellä aikaa vietetään. Vuodenajat vaikuttavat paneeliston määrään, sillä auringon säteilyenergia vaihtelee eri vuodenaikoina. Myös tarvittavat sähkölaitteet, niiden tehotarpeet ja päivittäinen käyttö vaikuttavat paneeleiden hankintaan.

Miksi hankkia SW Energian aurinkopaneelit?

Meiltä löydät valikoiman laadukkaita aurinkopaneeleja moneen eri tarpeeseen, joilla vastaat itse kohteesi sähköntuotannosta. Tuotteiden asennus on helppoa ja me autamme aina tarpeisiisi sopivien ratkaisujen valinnassa. Annamme lisäksi neuvoja oikeaoppiseen asennukseen ja käyttöön.
Ota meihin yhteyttä, niin vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiinne.
Katso myös tietosivujamme, joista löydät perustiedot paneelien valintaan.

39,00 €
95,00 €
120,00 €
179,00 €
255,00 €
230,00 €
98,00 €
147,00 €
184,00 €
257,00 €
246,76 €
29,00 €