Victron Color Control GX (CCGX) monitori
Victron Color Control GX (CCGX) monitori Victron Color Control GX (CCGX) monitori Victron Color Control GX (CCGX) monitori
Victron

Victron Color Control GX (CCGX) monitori

Tuotenumero 28-2590

Victron Color Control GX (CCGX) monitori

655,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Victron Color Control GX -monitori kokoaa esim. BMV-näyttöjen tiedot yhteen ja antaa siten selkeän kuvan järjestelmän toiminnasta. Voit yhdeltä näytöltä lukea aurinko- ja tuulienergian tuoman latausvirran sekä tarkkailla kulutettua virtaa.
Voit liittää näyttöön useamman BMV-näytön seuraamista helpottamaan. Monitorin avulla voit tarkkailla järjestelmän toimintaa tehokkaasti. Siihen kytkettävien laitteiden lista on pitkä: invertterit, MultiPlussat, Quattrot, MPPT 150/70, BMV-600, BMV-700/702, Lynx Ion sekä monta muuta.

Tulevaisuuden toimivuutta jo tänään

Color Control monitori sisältää monia toimintoja joita ei ole vielä edes otettu käyttöön. Victron kerää kokemuksia ja käyttäjien toiveita ja päivittää laitetta säännöllisesti. Tulevaisuuden toiminnon on merkitty laitteeseen merkillä "Future function" ja ne voidaan tulevaisuudessa aktivoida veloituksetta Victronin sivuilta. Päivittäminen on automaattista ja helppoa, kunhan laite on liitetty internettiin. Päivityksiä voidaan tehdä myös USB-muistitikun tai microSD muistikortin avulla.

Tuetut laitteet

  • Multi-laitteet sekä 230- että voimavirtakäytössä. Monitorointi on/off toiminnolla sekä verkon syötön säätäminen. Ohjelmoiminen ei ole vielä käytössä.
  • Quattrot samoin toiminnoin kuin Multi-laitteet.
  • BlueSolar MPPT 150/70 aurinkosäädin. Laite näyttää aurinkopaneelijärjestelmän toiminnot reaaliaikaisesti, sekä tallentaa ne VRM-portaaliin josta ne ovat luettavissa netin kautta. (vaatii internet yhteyden) Jos useampia 150/70 säätimiä on kytketty samaan järjestelmään, voidaan monitorin kautta seurata tietoa yhtenä kokonaisuutena.
  • BMV-600/700/702 akkunäytöt voidaan kytkeä monitorin rinnalle VE.Direct-kaapelin avulla.
  • Myös muut MPPT-säätimet (70/15, 75/15, 100/15, 75/50) voidaan liittää VE.Direct -portin kautta.
  • Veneilykäytössä voidaan myös USB GPS kytkeä USB-pottiin. Paikka ja nopeustiedot näkyvät näytöllä ja ne myös tallentuvat VRM-portaaliin. GPS toimintoa kehitellään vielä toimivammaksi ja uudet päivitykset saadaan käyttöön veloituksetta.
Arvostelut 0 arvostelua