Iso jääkaappipaketti 168 litraa
Iso jääkaappipaketti 168 litraa
SW Energia

Iso jääkaappipaketti 168 litraa

Tuotenumero 20-2330

Iso jääkaappipaketti 168 litraa

3 090,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Iso jenkkikaappi pakastimella aurinkopaneelijärjestelmineen, samassa paketissa!

Isossa jääkaappipaketissamme on peräti 2 kpl 260 W tehokasta aurinkopaneelia jotka riittävät hyvin suurempaankin tarpeeseen. Asennuspakettimme sisältää sen, mitä tarvitset päästäksesi helposti alkuun. Järjestelmään sisältyy kaksi suurta täysin huoltovapaata AGM-akkua.
SW MPPT 30 A säätimen avulla voit kytkeä paneelit joko sarjaan tai rinnan asennuspaikasta riippuen. Jos asennusmatka on pitkähkö, parannat merkittävästi paneelin latausta korkeamman siirtojännitteen avulla. Säädin muuttaa jännitteen vastaamaan akkujen jännitettä. Automaattisulaketaulun kautta sähkö on helppoa jakaa loogisesti mökin sisällä.
Mitoituksen lähtökohta on, että mökkiä käytetään runsaasti alkukeväästä syksyyn. Kuitenkin jos käyttö on ympärivuotista tai jatkuvaa, suosittelemme kokonaisuuden tueksi tehokasta akkulaturia ja aggregaattia.
Aurinkovoimala sisältää uuden tilavan 168 litraisen 12/24 V kompressorikäyttöisen jääkaapin alapuolisella pakastimella. Kylmälaitteen lisäksi siihen voidaan kytkeä toimimaan, valaistus, TV, painevesi 12 V:n painevesipumpulla, sekä muut
sähkölaitteet. Invertterin avulla voit käyttää myös muita verkkovirtalaitteita, esim. viihde-elektroniikkaa, kahvinkeitintä, pölynimuria mikroaaltouunia jne.
Victron Energyn MultiPlus-yhdistelmälaitteilla voidaan helposti laajentaa tätä pakettia.

  • 2 x standard aurinkopaneelia 260 W telineellä
  • SW MPPT 30A Aurinkopaneelisäädin
  • Sulakeboksi 3x10A ja pääkytkin 32A
  • Akut 2 x SW AGM 303 Ah
  • Basic asennustarvikkeet
  • SW 168 litraa jääkaappi pakastimella 12/24 V
Arvostelut 0 arvostelua