Jääkaappipaketti 110 litraa
Jääkaappipaketti 110 litraa
SW Energia

Jääkaappipaketti 110 litraa

Tuotenumero 20-2600

Jääkaappipaketti 110 litraa

1 990,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Jääkaappipaketti 110 litraa

Aurinkovoimala on mitoitettu siten, että siihen voidaan kytkeä toimimaan jääkaapin lisäksi valaistus, TV, painevesi 12 V:n painevesipumpulla, sekä muut sähkölaitteet. Invertterin (ei sis.) avulla voit käyttää myös muita verkkovirtalaitteita, esim. tietokonetta ja muuta viihde-elektroniikkaa.

160W paneeliteho riittää pyörittämään mökilläsi laajan valikoiman sähkölaitteita. Jääkaappipakettimme sisältää sen, mitä tarvitset päästäksesi helposti alkuun. Mitoituksen lähtökohta on, että mökkiä käytetään alkukeväästä syksyyn, enimmäkseen viikonloppuisin, kesällä toki välillä pidempiäkin aikoja. Jos käyttö on ympärivuotista tai jatkuvaa, suosittelemme lisäksi tehokasta akkulaturia ja aggregaattia. Järjestelmä on varustettu kahdella täysin huoltovapaalla suurella AGM-akulla (joko Comfort- tai NSAP-akut). Järjestelmä sisältää myös 110 litran tyylikkään ja tilavan kompressorikäyttöisen jääkaapin.

Jääkaappipaketin MPPT-säätimeen (SW MPPT 20 A) voidaan asentaa paneelit joko sarjaan tai rinnan. Jos paneelit asennetaan sarjaan pienennetään kaapelivastusta ja siten tehostetaan latausta merkittävästi. 110 litran jääkaapissa on myös pakastelokero vaikkapa jäätelön säilyttämistä varten. Reilun aurinkopaneelijärjestelmän ansiosta paketilla voidaan käyttää laajaa valikoimaa muita sähkölaitteita kuten viihde-elektroniikkaa tai pientä mikroaaltouunia invertterin avulla.

Paketin sisältö:

  • Standard aurinkopaneeli: 2 x 80W telineellä
  • Aurinkopaneelisäädin: SW MPPT 20A näytöllä
  • Sulakeboksi: 3x10A ja pääkytkin 32A
  • Akut: 2 x AGM-akku NSAP 288 Ah tai Comfort 303 Ah
  • SW 110 litraa jääkaappi kompressorilla
  • Basic asennustarvikkeet
Arvostelut 0 arvostelua