TOIMITUSEHDOT

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

1. Paytrail

A) Verkkopankki/maksukortit

Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.
Jos tuotteet on jo maksettu verkkopankissa tai luottokortilla, tuotteet voi noutaa myymälästä veloituksetta.

B) Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.
 
Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.  
 
Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.
 
Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.
 
Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:
 
Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf
 
Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Edellämainittujen maksutapojen maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

2. Euroloan

Kun maksat ostoksesi Euroloanin laskulla tai osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa. Molemmat ovat kotimaisia, turvallisia ja helppoja maksutapoja. Valitse vain kassalla Euroloan-lasku tai -osamaksu – miten sinulle parhaiten sopii.

Euroloan-lasku

  • Perinteinen paperilasku on helppo ja luotettava maksutapa.
  • Saat 14 päivää korotonta maksuaikaa. 
  • Laskutuslisä on ainoastaan 4,95 €.
  • Lasku toimitetaan valintasi mukaan joko sähköpostilla tai kirjeenä.

Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskun saatuasi voit helposti muuttaa maksutapasi osamaksuksi.

Euroloan-osamaksu

  • Osamaksulla maksat hankintasi turvallisesti ja näppärästi erissä.
  • Voit valita maksuajaksi joko 3, 6, 9, 12, 18 tai 24 kuukautta.
  • Osamaksun erät laskutetaan 30 päivän välein. Maksaminen hoituu siis kuukauden välein nopeasti ja helposti.
  • Arvoltaan 2 000 € ostoksen todellinen vuosikorko on 14,9 % maksuajan ollessa 24 kk. Kokonaishinnaksi tulee 2 302,79 € (sis. koron, laskutuslisän ja avausmaksun).

Euroloan Consumer Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta.

Euroloan-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2 000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan
30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 2 000 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 14,9 % maksuajan ollessa 24 kk.

Euroloan Consumer Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Euroloan-laskulla tai -osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Euroloan-laskulla tai  osamaksulla maksavan tulee antaa henkilötunnuksensa tilausta tehdessään tai tunnistautua pankkitunnuksillaan, mikäli ostokset toimitetaan muuhun kuin Väestörekisterissä olevaan osoitteeseen. Lasku/laskut toimitetaan ainoastaan luotonottajan Väestörekisteriin ilmoittamaan osoitteeseen. Ostosten toimitusosoite on valinnainen.

Katso usein kysytyt kysymykset Euroloan -maksutavoista!

Lue lisää Euroloan-maksutavoista!

Euroloan Consumer Finance Oyj, Y-tunnus: 2159120-9
PL 211
Energiakuja 3
00181 HELSINKI
puh. 010 2171 011
ma–su 24 h/vrk, 0,08 €/puhelu + 0,17 €/min
www.euroloan.fi
asiakaspalvelu@euroloan.fi

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen sivuillamme lueteltuja toimitustapoja. Myös nouto myymälästä (hintaan 0,00€) on vaihtoehtona. Tuotteet lähetetään (tai on noudettavissa) parin seuraavan arkipäivän aikana. Saat seurantatunnuksen sähköpostiisi lähetyksenseurantaa varten. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä, joten on tärkeää antaa tilauksen yhteydessä matkapuhelinnumerosi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

HUOM! Varmista tuotteen saatavuus ja tilauksen käsittelytiedot ennen kuin lähdet noutamaan tilaustasi myymälästä! Emme pysty pitämään kaikkia tuotteita rajallisten varastointimahdollisuuksien takia omassa varastossa, joten odota kärsivällisesti kunnes saat ilmoituksen tilauksesi olevan valmiina ja noudettavissa. Noutoajankohdan voit sopia soittamalla 0400 256 800 (arkisin klo 9.00 - 16.00) tai sähköpostitse.

Suurempien järjestelmien toimituksissa vastaanottajalle soitetaan kuljettajan toimesta ja toimitusaika sovitaan tilanteeseen sopivaksi.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan kuljetettavaksi tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana (riippuen tilatun tuotteen tuotekortin toimitusajasta). Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset toimitetaan ensisijaisesti täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. Jos kaikesta huolimatta et saa tuotetta/tuotteita etkä ilmoitusta poikkeavasta toimitusajasta, ota yhteyttä niin selvitetään mistä viivästys johtuu.

Palautusoikeus

Verkkokaupassa myynnissä olevilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palauta tuotteet täydellisinä, käyttämättöminä ja myyntikelpoisena myyntipakkauksessaan. HUOM! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin saat toimintaohjeet palautusta varten sähköpostiisi. Älä lähetä mitään takaisin ennen kuin olet saanut kuittauksen ja palautusohjeet asiakaspalvelustamme!

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on AINA sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Saat tarkemmat toimintaohjeet sähköpostiin, mikäli palautus hyväksytään. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info(a)swextra.fi, tai puhelimella numerosta 0400 256 800. Verkkokaupan kautta tehtyjen tilausten palautukset toimitetaan Tampereen myyntipisteeseen. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa, tai mikäli asiakas palauttaa tuotteen/tuotteet jollakin muulla tavalla kuin kauppiaan ensisijaisesti sopimalla palautuslähetyssopimuksella. Kauppias ei myöskään lunasta posti- tai bussiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Takuu

Tilatuilla tuotteilla on tuotekohtainen takuu, joka vaihtelee 12 – 24 kk välillä. Tuotekortissa on mainittu takuuajan pituus. Mikäli tuote menee epäkuntoon takuuaikana, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko soittamalla tai sähköpostitse. Asiakaspalvelijan kautta saat toimintaohjeet mahdollisen vikatilanteen korjaamiseksi, jotta vältytään turhalta palauttamiselta. Hän antaa myös ohjeet tuotteen lähettämiseksi meille, kunhan tuote on ensin todettu vialliseksi ja takuun piiriin kuuluvaksi. Joissakin tapauksissa voidaan tuote myös tulla korjaamaan paikan päälle. Tästäkin vaihtoehdosta saat lisätietoja, kunhan otat yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

HUOM! Aiheettomat tuotepalautukset ja vian selvittämiseksi tehty työ (59,00e/tunti sis. alv 24 %) veloitetaan asiakkaalta toimituskulujen kera, jotka määräytyvät kulloinkin voimassaolevan kuljetusliikkeen hinnaston mukaan.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta, lähetykset ei aina saavu perille ehjänä. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot sisällössä. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus lähetystä noudettaessa. Ota myös viipymättä yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta ja vioittuneen palauttamisesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus avaamattomille, käyttökuntoisille ja alkuperäispakkauksella oleville tuotteille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin tai muihin tiedusteluihin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info(a)swextra.fi,
- Puhelimella numerosta 0400 256 800 (ark. 9.00-16.00)

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Wextra Oy ei luovuta yhteys- tai muitakaan tietoja asiakkaistaan kolmansille osapuolille ilman erillistä mainintaa ja asiakkaan nimenomaista suostumusta.